مدعیان لیبرالیسم و دموکراسی که شعار، آزادی و حقوق بشرشان گوش فلک را کر کرده است، بر اساس یک اصل قالب در لیبرالیسم غربی" هدف وسیله را توجیه می کند" با حمله موشکی به سوریه روی چهره بزک کرده حقوق بشری شان اسید پاشیدند. این بی حرمتی به بشر که در وقت اذان صبح و شب مبعث رسول مکرم اسلام (ص) دست شیطان از آستین آمریکا ، انگلیس، فرانسه بیرون می آید و دست به جنایت می زنند، برای مسلمین و مخصوصا ایران اسلامی دارای پیامهایی است که پرداختن به آنها نیاز و ضروری است.درس مهم این رخداد به ایران اسلامی به ویژه دولت محترم است و آن اینکه، در دنیای سیاست منهای اخلاق، قدرتها برای قانون، منطق، دیپلماسی، مذاکره و وعدههایی که میدهند، پشیزی ارزش قائل نیستند و برای رسیدن به هدف، حاضرند دست به شیطانیترین جنایات بزنند و با سلاحهای شیمیایی مردم بیدفاع را قتل عام و سپس اعلام کنند، به خاطر اخلاق به سوریه حمله کردهاند! اینکه، در چنین دنیای بیرحمی، با اقتدار است که کارها پیش میرود نه با لبخند و دیپلماسی و دشمن دیپلماسی بدون قدرت و اقتدار را«ضعف» برداشت میکند. اینکه، کسانی که میگویند «دنیای فردا، دنیای گفتمانها است نه موشکها» تا نتیجه بگیرند باید مذاکرات موشکی را هم کلید زد، یا خوشخیال و خاماندیشند یا به خیانت در میدان دشمن بازی میکنند، چرا که امروز، دنیای موشک است و دنیای گفتمان با کشورهایی با مختصات آمریکا، انگلیس و فرانسه تمام شده است.
درس دیگر این عمل خبیث و ناپسند،مي خواهند بگويند اينکه مي گويند فلسفه بعثت پيامبر اسلام (ص) اتمام و تكميل «اخلاق» بوده، ما آن را قبول نداريم، ما به هيچ قاعده اخلاقي و حقوقي اعتقاد نداريم، هر وقت بخواهيم، به هر كجا بخواهيم، حمله ميكنيم و هر وقت هم بخواهيم، آتشبس ميدهيم. با هر كه بخواهيم معاهده ميبنديم و هر وقت بخواهيم، همان را نقض ميكنيم. درس بعدی، با چنين دشمني چه بايد كرد؟! تأملات موشكي به ما ميگويد از همان جايي كه ضربه ميخوريد، ضربه را، آن هم با موشک هاي نقطه زن وارد كنيد! فيلسوفان سياسي جنگ در آمريكا زماني كه به پايان تاريخ فكر مي كردند و به اين نتيجه رسيدند كه نمي توان گفتمان ليبرال دموكراسي غرب را با گفتگو پيش ببرند، امروزدستان همه آنها روي ماشه موشكي است. كل پارادايم غرب در مواجهه با انقلاب اسلامي و انديشههاي نوراني پيامبر اعظم (ص) پس از شكست مدلهاي به روز شده ليبراليسم، امروز محدود به گفتمان موشكي است. هيچ اثر و آثاري از گفتگوي تمدنها ديده نميشود.
و درس بعدی به آنهایی است که غرب را به عنوان "مدینه فاضله" خود انتخاب نموده اند. اولین سئوال از آنها این است چطور از کنار این عمل ضد حقوق بشری می گذرند. آنها به قوانینی که خودشان بعد از جنگ جهانی دوم وضع نموده اند عمل نمی کنند، با کدام تضمین می توان به انها اطمینان نمود؟
درس آخر به مردم مسلمان کشور عزیزمان است، که در انتخابات دقت بیشتری نمایند و گول شعارها را نخورند، به کسانی رای بدهند که از منافع ملی شان تا پای جان به ایستند. از تعداد نمایندگان مجلس 239 نفر این عمل زشت سه کشور را محکوم نمودند، می توان تناسبی بست که در مرکز مدافعان حقوق ملت چند درصد به منافع ملی توجه دارند و جند درصد به منافع حزبی و گروهی.